Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 15:46

Πρωταθλητές Ελλάδος στους Παμπαίδες οι Λεωντίδες Άνω Λιοσίων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κατέκτησαν για 5η συνεχή χρονιά οι Λεωντίδες Άνω Λιοσίων.

Στους αγώνες που έγιναν στις Σέρρες το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, οι αθλητές της ομάδας των Άνω Λιοσίων κατέκτησαν συνολικά 8 μετάλλια, οδηγώντας έτσι το Σύλλογο μας στην πρώτη θέση της ομαδικής βαθμολογίας με 42 βαθμούς, έναντι 32 των Ολύμπιων Κατερίνης και 26 του Ηρακλή Περιστερίου, που ήταν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η νέα γενιά της Πάλης των Άνω Λιοσίων, με την εμφάνιση της  στους αγώνες αυτούς, πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στην ομάδα μας και μας δείχνει σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάλης πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς.

Οι αθλητές των Λεωντίδων σημείωσαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Καλαϊδόπυλος Νίκος 1η θέση στα 42 κιλά

Ζεϊτινίδης Ανέστης 1η θέση στα 47 κιλά

Ιωσηφίδης Νίκος 1η θέση στα 66 κιλά

Μικρόπουλος Γιώργος 2η θέση στα 35 κιλά

Μικρόπουλος Σταύρος 2η θέση στα 38 κιλά

Ραπτόπουλος Χάρης 2η θέση στα 53 κιλά

Τσιρίδης Ηλίας 2η θέση στα 59 κιλά

Λοιζίδης Λάζαρος 2η θέση στα  85 κιλά

Ασλανίδης Ηλίας 5η θέση στα 53 κιλά

Μετά το πέρας των αγώνων, ο προπονητής των Λεωντίδων Νίκος Αποστόλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

" Η σημερινή εμφάνιση των αθλητών της ομάδας μας ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Όλα τα παιδιά πάλεψαν με πολύ ψυχή και κατάφεραν κάτι που πριν τους αγώνες φάνταζε ακατόρθωτο - να κατακτήσουν  για 5η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων. Το γεγονός αυτό δείχνει πως το μέλλον της πάλης ανήκει στα Άνω Λιόσια και είναι ο καθρέφτης της δουλείας που γίνεται τόσα χρόνια στην ομάδα μας και οδηγεί στην συνεχή παραγωγή ταλέντων.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Πτολεμαΐδα. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Χειλετζάρη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την δύσκολη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά και βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν".

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα