Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 09:43

Νέες μπασκέτες σε Άγιο Νικόλαο και Ζωφριά

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού - Πολιτισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, αντικαθιστώντας τις παλιές μπασκέτες που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος του Αγίου Νικολάου και στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Ζωφριάς, με νέες, αρτιότερα κατασκευασμένες.

Πρόκειται για μια αναμφίβολα θετική ενέργεια από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ., ωστόσο το βάρος πέφτει και στους δημότες -πάσης ηλικίας-, καθώς είναι ζήτημα συνείδησης, ατομικής ευθύνης και εγρήγορσης να μην καταντούν οι χώροι άθλησης έρμαιο των διαθέσεων του καθενός και να μην βλέπουμε πάλι τα συνηθισμένα σκηνικά με τα σκισμένα διχτάκια και τις λεηλατημένες μπασκέτες.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

Σε αντικατάσταση συνολικά 7 μπασκετών στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αγίου Νικολάου και της Ζωφριάς προχώρησε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα».

Με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους αθλούμενους και εν όψει του καλοκαιριού, ο δήμος Φυλής τοποθέτησε ολυμπιακού τύπου μπασκέτες με βάση από σκυρόδεμα, κορμό από σιδηροκατασκευή, ταμπλό και στεφάνι με διχτάκι.

Πρωταρχικό μέλημα για τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γιώργο Μαυροειδή αποτελεί η ασφαλής άθληση σε όλους τους ανοιχτούς χώρους του δήμου μας και στο πλαίσιο αυτό ανάλογες δράσεις θα λάβουν χώρα και το προσεχές χρονικό διάστημα.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα