Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 14:54

Γήπεδο ΑΕΚ -Συστάθηκε επιτροπή για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια

Γήπεδο ΑΕΚ: Συστάθηκε επιτροπή για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια!

Στο νέο της γήπεδο στα Άνω Λιόσια ετοιμάζεται να μπει η ΑΕΚ μέσα στο 2020 και ήδη έχει συσταθεί και μία "Επιτροπή Γηπέδου" για τις λεπτομέρειες της μετάβασής της από το ΟΑΚΑ.

Την πρώτη της σύσκεψη έκανε η νέα «Επιτροπή Γηπέδου», στην οποία συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και η οποία θα πρέπει να “τρέξει” το προσεχές διάστημα τις διαδικασίες για τη μετακόμιση της Ένωσης στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ποικίλες δραστηριότητες και ανάγκες, που προκύπτουν στο παρόν μεταβατικό στάδιο, συστάθηκε «Επιτροπή Γηπέδου», η πρώτη σύσκεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο.

Στην «Επιτροπή» συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο, ήτοι ο οικονομολόγος – καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Παπανικολάου, το έμπειρο στέλεχος του τουριστικού τομέα, Γιώργος Χατζηιωσήφ, ο ιστορικός ερευνητής – υποψήφιος διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος Προγράμματος «Φυλή 2021» Γιώργος Πραχαλιάς, ο επιχειρηματίας – αρμόδιος για εμπορικά θέματα, Γιώργος Κοσιφολόγος.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC στην πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής μετείχαν ο μεγαλομέτοχος κ. Μάκης Αγγελόπουλος και οι κ.κ. Χάρης Κουτάς, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ηλίας Μπόβαλης, Αντώνης Παπαντώνης, Γιώργος Νικολάου”.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα