Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 13:37

Άνοδος στην Α2 για τις πρωταθλήτριες και αήττητες γυναίκες του «Εύνικου»

Αήττητη κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Γυναικών η ομάδα μπάσκετ του Εύνικου Άνω Λιοσίων που γιόρτασε τα επινίκια της σε κλίμα ενθουσιασμού στο κλειστό της Ζωφριάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γυναίκες του ΕΥΝΙΚΟΥ Άνω Λιοσίων  έφτασαν στον τελικό με την ΑΕΚ Περιστερίου (53-33) μετά από σερί νικών και μεγάλη διαφορά πόντων στα Play Off (με Μ.Ε.ΛΑ  Αγίου Ελευθερίου και ΑΕΚ Περιστερίου) που ξεπέρασαν τους 20 Πόντους και κατέστησαν  ξεκάθαρη την ανωτερότητα της Ομάδας.

Κοντά στις Πρωταθλήτριες βρέθηκε όπως πάντα ο  Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος συνεχάρη με θέρμη τα κορίτσια, την Προπονήτρια τους Ελένη Μίχα, καθώς και τη Βοηθό της,  Ελένη Γκάτσου.

Στα επινίκια που έγιναν σε ξέφρενο κλίμα ενθουσιασμού συμμετείχαν επίσης, σύσσωμη η Διοίκηση της Ομάδας, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Τοπικός Σύμβουλος Νίκος Χαρίσης, τα κορίτσια της εφηβικής Ομάδας και των Ακαδημιών και πλήθος φιλάθλων.

Μετά το τέλος του αγώνα  έγινε η απονομή του κυπέλλου στις πρωταθλήτριες από την Ειδική Γραμματέα της ΕΣΚΑ, κυρία Καίτη Θειακού- Σπίνου.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 53

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΠ 32

Διαιτητές: Γιακείμη, Ζαγουρής

Δεκάλεπτα: 13-10, 24-18, 39-29, 53-32

Εύνικος ΓΑΣ ( Μίχα, Γκάτσου): Φριμα, Σκαμαντζούρα, Παπαδοπούλου 9 (1), Μοιρα 14, Μάρκου 2, Κελλάρη 3 (1), Μουστάκα 11 (2), Καραβασίλη 2, Πετράκη 2, Καρλαύτη 4 (1), Βουκελάτου 6, Αλεξίου

ΑΕΚ Περιστερίου (Κόμης): Μαλαπάνη, Κατσιμάρδου 7, Καλαντζή, Τσέα, Παπακωνσταντίνου 2, Γαβαλά 13 (3), Νάου 2, Δραγωνέα 2, Καίσαρη 3 (1), Τζίβα 3, Γιαννακάκου, Σκιαδά

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

.be">
.be

.be">
.be

.be">
.be

.be">
.beΑήττητη κατέκτησε την Άνοδο στην Α2 Κατηγορία Γυναικών η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Εύνικου Άνω Λιοσίων που πριν από λίγο γιόρτασε τα επινίκια της σε κλίμα ενθουσιασμού στο κλειστό της Ζωφριάς. 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γυναίκες του ΕΥΝΙΚΟΥ Άνω Λιοσίων έφτασαν στον τελικό με την ΑΕΚ Περιστερίου (53-33) μετά από σερί νικών και μεγάλη διαφορά πόντων στα Play Off (με Μ.Ε.ΛΑ Αγίου Ελευθερίου και ΑΕΚ Περιστερίου) που ξεπέρασαν τους 20 Πόντους και κατέστησαν ξεκάθαρη την ανωτερότητα της Ομάδας. 
Κοντά στις Πρωταθλήτριες βρέθηκε όπως πάντα ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος συνεχάρη με θέρμη τα κορίτσια, την Προπονήτρια τους Ελένη Μίχα,καθώς και τη Βοηθό της, Ελένη Γκάτσου. 
Στα επινίκια που έγιναν σε ξέφρενο κλίμα ενθουσιασμού συμμετείχαν επίσης, σύσσωμη η Διοίκηση της Ομάδας, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Τοπικός Σύμβουλος Νίκος Χαρίσης, τα κορίτσια της εφηβικής Ομάδας και των Ακαδημιών και πλήθος φιλάθλων. 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό με αυθόρμητες και αναμνηστικές φωτογραφίες

 

helen

Haroon