Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 16:11

Σύλλογοι της ΕΤΑΒΕ και πολλές εκπλήξεις στο πέμπτο «Kim e Liu» που διεξάγεται στα Άνω Λιόσια

Περίπου δύο μήνες απομένουν για τη διεξαγωγή του πέμπτου Kim e Liu (13-16 Μαΐου) κι άπαντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το «στήσιμο» της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση καταλαμβάνει περίοπτη θέση στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας. Ή πιο σωστά, στο καλεντάρι ολόκληρου του αθλήματος, δεδομένου ότι για πρώτη φορά φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το «παρών» θα δώσουν και σύλλογοι της ΕΤΑΒΕ, ανεβάζοντας στα ύψη τον υγιή συναγωνισμό ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες που μέχρι τώρα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αντίπαλοι μόνο σε διοργανώσες πανελλήνιας εμβέλειας.

Για το πέμπτο Kim e Liu, λοιπόν, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας θα προσκαλέσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ, ανοίγοντας τους ορίζοντες μιας διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί για τρίτη σερί χρονιά και είναι βέβαιο πως θα είναι και πάλι υπέρλαμπρη.

Με αφορμή δε τη νέα τάξη πραγμάτων, η συμμετοχή των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ θα γίνει αποκλειστικά με πρόσκληση, η οποία και θα αποσταλεί τις προσεχείς εβδομάδες. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που, λόγω του μεγάλου όγκου συμμετεχόντων, η ροή του πρωταθλήματος κινδύνευε να μην είναι η δέουσα.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού ήδη η οργανωτική επιτροπή του Kim e Liu έχει προγραμματίσει πολλές παράλληλες δράσεις με τη συμμετοχή ακόμη και των... γονέων. Φυσικά, κι από αυτή τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το φιλανθρωπικό σκέλος, αφού, για μία ακόμη χρονιά, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει να κάνει με παιδιά.

helen

Haroon