Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 18:24

Σε κλίμα ενθουσιασμού η άνοδος του ΕΥΝΙΚΟΥ στη Β’ ΕΣΚΑ και των Νεανίδων στην Α’ Κατηγορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στο Κλειστό της Ζωφριάς βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια μεγάλη γιορτή του ιστορικού Μπασκετικού Συλλόγου των Άνω Λιοσίων «ΕΥΝΙΚΟΥ», που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ζωής και αθλητικής δράσης.

Σε κλίμα ενθουσιασμού ο Δήμαρχος στο ημίχρονο του αγώνα της Αντρικής ομάδας, είχε την τιμή και τη χαρά να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια και να βραβεύσει μία προς μία τις αθλήτριες της ομάδας των Νεανίδων για την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Ο Χρήστος Παππούς που συνεχάρη τον Προπονητή, την ‘Έφορο και όλες τις παίκτριες προσωπικά, τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες και νίκες, με την υπόσχεση η Διοίκηση του Δήμου να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Εν συνεχεία ο Δήμαρχος παρακολούθησε το β’ ημίχρονο του αγώνα των Ανδρών του ΕΥΝΙΚΟΥ με την αντίστοιχη της Νέας Μάκρης και στο τέλος συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή των Επινίκιων που στήθηκε εντός του γηπέδου για την Άνοδο των Ανδρών στη Β’ ΕΣΚΑ.

Ο Χρήστος Παππούς έχοντας στο πλευρό του τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «Πάρνηθα» Γιώργου Μαυροειδή, έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλητές με την ευχή η ανοδική πορεία να συνεχιστεί και την επόμενη αθλητική περίοδο.

Ακολουθούν οι Σύνδεσμοι των videos με χαρακτηριστικά live στιγμιότυπα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα