Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 17:20

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στα Άνω Λιόσια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –  «Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Φυλής να φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης παίδων και κορασίδων στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Μιλώντας στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας, το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2017, στη συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που παραχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του Δήμου Φυλής με το άθλημα της πάλης.

Επεσήμανε ότι έχει αναδείξει πρωταθλητές σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έθεσε το Δήμο στη διάθεση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Δήμος έχει κινητοποιηθεί στον τομέα της προσέλευσης του κόσμου είπε ότι έχει ετοιμάσει καμπάνια κι ότι θα συμβάλει η παρουσία των αθλητών από τα σωματεία της πάλης.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου κι αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, ο Δήμαρχος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον παριστάμενο Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Πάλης Χρήστος Παππούς του Κωνσταντίνου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αρχίζει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 με την τελετή έναρξης και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Στη διάρκειά του θα φιλοξενηθούν 1068 αθλητές και προπονητές από 65 χώρες.

Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη για όλους.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα