Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 14:50

Στήριξη για την αποκατάσταση της Χωματερής ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Παππούς

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

Την στήριξη του σχεδίου του Δήμου Φυλής για την αποκατάσταση της Χωματερής και την μετατροπή της σε Πάρκο Πρασίνου και παραγωγής ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών ζήτησε, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος, πριν από την έναρξη της περιήγησης του Προέδρου της ΝΔ στις εγκαταστάσεις της Οργανωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης των Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Φυλής, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου 2019, του παρέδωσε το φάκελλο της σχετικής μελέτης που έχει υποβάλει ο Δήμος Φυλής για χρηματοδότηση ύψους 85,188 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και πρόσθεσε ότι η τοπική κοινωνία επιθυμεί την απεμπλοκή του Δήμου Φυλής από αυτή την κατάσταση».

Στη συνέχεια συνόδεψε στην περιήγησή τους στην ΟΕΔΑ τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και πρώην Προϊστάμενο της Μονάδας Περιβαλλοντικής Ενσωμάτωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γιώργο- Σταύρο Κρεμλή.

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην ΟΕΔΑ βρέθηκαν στην ΟΕΔΑ ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ) Γιάννης Δρίβας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άρης Βρούστης, στελέχη του ΕΔΣΝΑ, συνδικαλιστές κά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

helen

Haroon

Τελευταία Νέα