Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 19:44

Κ. Μητσοτάκης: «Η Δυτική Αττική βιώνει τις επιπτώσεις της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης»

Τον Ασπρόπυργο επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου άκουσε από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τους τοπικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τους δημότες.

Παράλληλα, επισκέφθηκε εταιρία logistics, σε μια περιοχή που αποτελεί το βασικό διαμετακομιστικό κέντρο της Αττικής. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της Δυτικής Αττικής, μια περιοχή, η οποία, δυστυχώς, βιώνει τις επιπτώσεις  της τραγικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Πρώτο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας  είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι  ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί  η Κυβέρνηση.

Η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Και, βέβαια, η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει  μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.

Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η Δυτική Αττική. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη».

 

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα