Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 10:27

Χρήστος Παππούς – «Λύσαμε το οικονομικό πρόβλημα, κάνουμε την πόλη πρότυπο ασφάλειας»

Ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο Ζεφύρι, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στις εκδηλώσεις Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος».

Ο Χρήστος Παππούς αρχικά ανακοίνωσε την επικείμενη χορήγηση από τον Ιούλιο του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (διαβάστε ΕΔΩ) σε κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για συμφωνία με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας, τονίζοντας πως από το ερχόμενο φθινόπωρο ο Δήμος Φυλής θα γίνει «πρότυπο ασφαλούς πόλης».

 «Μετά από πολλές συναντήσεις, συμφωνήσαμε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και υπογράφουμε Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Δήμου Φυλής με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Στόχος  μας είναι από τον Οκτώβριο το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και η Χασιά να  γίνουν  πρότυπο ασφαλούς πόλης…» τόνισε ο Δήμαρχος, ο οποίος κλείνοντας έκανε ένα μίνι απολογισμό των δύο πρώτων χρόνων διοίκησης, από τις εκλογές του ’14, υποστηρίζοντας :

«Φίλες και φίλοι, είμαστε δυο χρόνια μαζί. Λύσαμε το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου και προχωρήσαμε ήδη στον προγραμματισμό μεγάλων έργων ανάπτυξης.

Σε σχέση με τις μεγάλες προκλήσεις που είχαμε ως Διοίκηση του Δήμου Φυλής έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε όλους τους τομείς.

Να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε συντονισμένα κι εντατικά σε όλα τα επίπεδα και είμαι βέβαιος ότι, με τη δική σας τη στήριξη, θα είμαστε εδώ μαζί για πολλά χρόνια».

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα