Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 16:18

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων (ΦΩΤΟ)

7 ΑΠΡΙΛΗ: ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων από Σωματεία και φορείς του Δήμου Φυλής εκφράζοντας την απαίτησή τους για άμεσα μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και όλου του λαού και διεκδικώντας

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
  • Άμεση και πλήρης στελέχωση με το απαραίτητο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό όλων των δομών δημόσιας υγείας στο Δήμο μας και κυρίως του πρώην ΙΚΑ Άνω Λιοσίων, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε 24ωρη βάση και να παρέχει όλες τις υπηρεσίες στους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Στη συμβολική συγκέντρωση ομιλίες πραγματοποίησαν η Δημοφίλη Χαλκιώτη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Άνω Λιοσίων, ο Παναγιώτης Γάκιας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδομών Αχαρνών - Φυλής και ο Χάρης Κωστόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. Επίσης παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Φυλής με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ζαπάντη.

Τα σωματεία και οι φορείς ανακοίνωσαν τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης με σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ» για τη στήριξη των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής.

Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (Μέλος ΟΓΕ)

Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (Μέλος ΟΓΕ)

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Φυλής

Σωματείο Οικοδόμων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)

Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων -Ζεφυρίου

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα