Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 10:38

Συμπόρευση και… με τη βούλα για Παππού-Μπουραΐμη (video)

Αυτό που εν πολλοίς ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό επικυρώθηκε και τυπικά κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Φυλής την Τρίτη 29/10 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στα Άνω Λιόσια.

Με αφορμή το ψήφισμα για  την εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ.Α., οι παρατάξεις «Νέα Εποχή» και «Δύναμη Συμμετοχής-Αλλαγής» ανακοίνωσαν και επίσημα την σύμπραξή τους, η οποία τους δίνει βάσει νόμου τη δυνατότητα να καταρτίσουν κοινό συνδυασμό στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Από την πλευρά της παράταξης «Φυλή.Νέο Ξεκίνημα» υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για την ανακοίνωση της σύμπραξης, εξέλιξη την οποία καυτηρίασαν οι Κουλοχέρης και Καμπόλης, ενώ στα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά ήταν και το κατά πόσο οι κοινές  θέσεις των δύο αντίπαλων μέχρι πρόσφατα δημοτικών παρατάξεων εκτείνονται, πέραν του θέματος της ΠΕΔΑ και σε γενικότερο πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, αλλά και το πως ξεχάστηκε η περσινή κόντρα με αφορμή την "τρύπα" των 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Φυλής, για την οποία στο παρελθόν είχε κατηγορήσει ευθέως τον Δημήτρη Μπουραΐμη ο Χρήστος Παππούς.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο παρατάξεις υπέγραψαν σχετικό πρακτικό, που κατατέθηκε με αριθμό πρωτοκόλλου και το οποίο περιλαμβάνει συνεργασία σε διάφορους τομείς που αφορούν τον Δήμο Φυλής και ουσιαστικά προμηνύουν καθολική, θα έλεγε κάποιος, ταύτιση απόψεων ή και -ουσιαστικά- συγχώνευση, κάτι το οποίο όπως και να έχει θα φανεί σύντομα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα