Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 10:31

Πολλές οι «φωνές» για τη Χωματερή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής (video)

Με την παρουσία πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τη διαφαινόμενη συνέχιση της λειτουργίας της Χωματερής, διεξήχθη το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής την Τρίτη 29/10 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους πήραν το λόγο, ενώ αρκετοί εξ’ αυτών είχαν διάλογο με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος αρνήθηκε τον όρο «επέκταση», αναφορικά με τη συμφωνία της 1ης Αυγούστου, με την οποία, θυμίζουμε, εγκρίθηκαν οι όροι της προκήρυξης για τη διενέργεια ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού με διαδικασία ανταγωνιστικής διαπραγμάτευσης για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την «Μελέτη, κατασκευή έργων για την α’ φάση αποκατάστασης της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων.

Η ένταση, τα νεύρα και οι αντεγκλήσεις δεν έλειψαν, ενώ από την πλευρά της μείζονος (και όχι μόνο) αντιπολίτευσης, τέθηκε το ζήτημα της διεξαγωγής νέου δημοτικού συμβουλίου, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά το ζήτημα των σκουπιδιών, καθώς στο χθεσινό Δ.Σ. τα θέματα συνολικά έφθαναν τα 60.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

helen

Haroon