Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 20:09

Δείτε την τελική λίστα με τους σταυρούς των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Φυλής

Τα τελικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την σταυροδοσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Φυλής εξέδωσε και επίσημα το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Δείτε τη λίστα με τα τελικά αποτελέσματα για όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Φυλής:

Η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με 12.737 ψήφους συγκέντρωσε το 57,27% και  Χρήστος Παππούς αναδείχτηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:

  Η παράταξη Φυλή,Νέο Ξεκίνημα έλαβε 4.444 ψήφους και ποσοστό 19,98%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:
  Η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ έλαβε 2.749 ψήφους και ποσοστό 12,36%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Δημήτρης Μπουραΐμης λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:
    Η παράταξη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  έλαβε 948 ψήφους και ποσοστό 4,26%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Ζαπάντης Νικόλαος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:   Η παράταξη "αλλάΖουμε" έλαβε 661 ψήφους και ποσοστό 2,97%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής   Ρούσσας Χρήστος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς 
που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:    Η παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ έλαβε 443 ψήφους και ποσοστό 1,99%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής  Τσέλας Θεόδωρος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:

 

  Τέλος η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ (ΑΝ.Ε.Φ.) "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ" με επικεφαλής τον Σαϊνόπουλο Χρήστο έλαβε 258 ψήφους και ποσοστό 1,16%. Το ποσοστό αυτό δε δίνει τη δυνατότητα η ανωτέρω παράταξη να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα