Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 14:18

Προβάδισμα στον Χρήστο Παππού δίνει το aftodioikisi.gr

Τις προβλέψεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Φυλής δίνει το aftodioikisi.gr, λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Το έγκυρο αυτοδιοικητικό σάιτ αναφέρει πως ο νυν δήμαρχος Χρήστος Παππούς έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα το οποίο μπορεί να φθάσει ακόμα και στη νίκη από την πρώτη Κυριακή, ενώ για τους αντιπάλους αναφέρει ότι οι Μπουραΐμης και Κουλοχέρης ακολουθούν.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ:

Σημαντικό προβάδισμα, που μπορεί να φτάσει και ως την αυτοδυναμία από τον α΄γύρο, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ο νυν «γαλάζιος» δήμαρχος Χρήστος Παππούς, έναντι των δύο αντιπάλων του, που επιχειρούν να αναμετρηθούν μαζί του στις 2 Ιουνίου: Τον, επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχο, Δημήτρη Μπουραΐμη που επιχειρεί να πάρει την ρεβάνς της ήττας του 2014, όταν ο νυν δήμαρχος έκανε την ανατροπή και τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Κουλοχέρη, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος, με ανεξάρτητο συνδυασμό. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο νυν δήμαρχος, εφόσον δεν καταφέρει να εκλεγεί από τον α΄γύρο, εμφανίζεται φαβορί, όποιος από τους δύο είναι αντίπαλός του στον β’ γύρο.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα