Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 13:07

«Στο πόδι» τα Άνω Λιόσια ενόψει εκλογών – Δείτε τις συγκεντρώσεις Παππού-Κουλοχέρη στο κέντρο της πόλης

Ώρες απέμειναν για το άνοιγμα της κάλπης, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες οι ψηφοφόροι θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους για τις Ευρωεκλογές, αλλά και για Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές.

Χθες Παρασκευή, στο κέντρο των Άνω Λιοσίων έδωσε την τελευταία και μεγάλη προεκλογική ομιλία του μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» από την πλατεία Μητροπόλεως μίλησε μεταξύ άλλων για τα προγνωστικά των στοιχηματικών και δημοσκοπικών εταιρειών που τον δίνουν ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί, όπως τα αντιπλημμυρικά σε Αλιάκμονος και Πηνειού, το ενεργειακό Πάρκο στη Χωματερή, αλλά και την έλευση τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο ενθουσιασμός από πλευράς στελεχών και ψηφοφόρων της παράταξης είναι διάχυτος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η νίκη για την παράταξη του Χρήστου Παππού μπορεί να έρθει από την πρώτη Κυριακή, αίσθηση που επικρατεί εδώ και καιρό στο στρατόπεδο της «Νέας Εποχής».

.be">
.be

Η συγκέντρωση Κουλοχέρη στην πλατεία Δημαρχείου

Την ίδια ώρα, ή για την ακρίβεια λίγο αργότερα, διεξήχθη και η συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής Αλέξανδρου Κουλοχέρη στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων.

Φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης «Φυλή.Νέο Ξεκίνημα» έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελευταία συγκέντρωση του Αλέξανδρου Κουλοχέρη, ο οποίος για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε «μύδρους» όχι μόνο κατά του Χρήστου Παππού, έχοντας για ακόμη μια φορά το σύνθημα "τελειώνουμε με το παλιό".

Θυμίζουμε ότι αύριο, η ψηφοφορία διαρκεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα