Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 13:16

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Άνω Λιόσια

Στα καταστήματα του κέντρου στα Άνω Λιόσια και στα καφενεία περιόδευσε  το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής, την  υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Αττικής, καρδιολόγο Αγγελική Παπαδατου. Μαζί της ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης φυλής Νίκος Ζαπάντης.

Επίσης μαζί τους ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Ξηρογιάννη Βίκυ, Παναγιωτόπουλος Θοδωρής, Θέου Στέλλα και ο υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος των Άνω Λιοσίων Βασίλης Γεωργούλιας.

Με το Ριζοσπάστη στο χέρι, με τα υλικά του Κόμματος για τις εκλογές, αλλά και με το ειδικό κάλεσμα του ΚΚΕ για τους επαγγελματοβιοτέχνες, συζήτησαν με τους επαγγελματίες και εμπόρους καθώς και με εργαζομενους και κατοίκους της περιοχής ζητώντας τους να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Η υποβάθμιση,  το κλείσιμο των μαγαζιών, η φοροληστεία, η αδυναμία ανταπόκρισης σε φόρους, τέλη, ταμεία, καθώς και η λειτουργία της χωματερής και οι επιπτώσεις στην υγεία κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους υποψήφιους.

Τονίστηκε ότι με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση την επόμενη των εκλογών σε Δήμο και Περιφέρεια αλλά και ΚΚΕ στις ευρωεκλογές η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη και θα ισχυροποιήσει την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση για να διεκδικήσει ο λαός την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του.

 

helen

Haroon