Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 13:41

Δείτε – Η δημοσκόπηση των «Παραπολιτικών» για το Δήμο Φυλής

Μεγάλο προβάδισμα του Χρήστου Παππού δείχνει η δημοσκόπηση της «OPINION POLL» Ε.Π.Ε. που διενεργήθηκε το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σε δείγμα 800 νοικοκυριών στο Δήμο Φυλής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην εφημερίδα, ο νυν Δήμαρχος Φυλής προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 45.3%-48.4%, έναντι του δεύτερου Δημήτρη Μπουραΐμη, ο οποίος ακολουθεί με 12.3%-13.2%.

Εντύπωση προκαλεί η παρουσία του ονόματος του Χρήστου Ρούσσα, ο οποίος μετρήθηκε και βρίσκεται στην 3η θέση με 4.7%-5%, παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ούτε την υποψηφιότητά του, ούτε το σχηματισμό παράταξης!

Τέταρτος στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης με 4.1%-4.4%, ενώ ακολουθούν οι Τσιουμπρής και Τσέλας, ενώ ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ότι δεν μετρήθηκε καθόλου ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Εύπολις» Γιώργος Αβράμης, αλλά και ο Κώστας Λουμιώτης, εκλεγμένος με την παράταξη «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής».

Ισχυρό προβάδισμα του Παππού καταγράφεται και στην παράσταση νίκης, όπου ο νυν Δήμαρχος προηγείται με 53.6%, έναντι 10.3% του Μπουραΐμη και 2,9% του Κουλοχέρη.

Δείτε τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα:

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα