Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 21:08

Σύλλογος Γονέων 10ου δημοτικού - Διήμερο εορταστικό μπαζάρ & Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Σας προσκαλούμε όλους στο Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Διήμερο που διοργανώνει ο σύλλογός μας, με την πολύτιμη συνεργασία των μαθητών και δασκάλων του σχολείου μας! (15 & 16 Δεκεμβρίου ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ)

Για την διοργάνωση του παζαριού οι μητέρες των μικρών μαθητών, εργάστηκαν για έναν ολόκληρο μήνα  δημιουργώντας πρωτότυπα και ιδιαίτερα ποιοτικά χειροτεχνήματα όπως στολίδια, στεφάνια, ημερολόγια, πλεκτά, κηροπήγια, γούρια και άλλα πολλά. (στο τέλος του άρθρου υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό με χαρακτηριστικά δείγματα).

Το εορταστικό διήμερο θα ολοκληρωθεί με την Χριστουγεννιάτικη Σχολική Γιορτή που προετοίμασαν οι δάσκαλοι του σχολείου μας. Μια γιορτή ενιαία για όλες τις τάξεις, που θα ξεκινήσει περίπου στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει 2 θεατρικά από τις Β’ & Δ’ με ενσωματωμένα ποιήματα, κάλαντα και τραγούδια από όλες τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας!

Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που διοργανώνεται αντίστοιχη σχολική γιορτή για το Σχολείο μας, που δεν διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων. Η ΠΡΩΤΗ φορά που θα μας δοθεί η δυνατότητα να καμαρώσουμε τα παιδιά μας σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Για το λόγο αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια το σύλλογο διδασκόντων που δέχθηκε με προθυμία την σχετική διοργάνωση σε ημερομηνία και ώρα εκτός του σχολικού προγράμματος!

Το πρόγραμμα του διημέρου είναι το ακόλουθο.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

12:00 – 14:00 μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι για 4 κατηγορίες με βραβεία και έπαθλα για όλους τους νικητές:

1η κατηγορία: Α&Β Δημοτικού 2η κατηγορία: Γ&Δ Δημοτικού 3η κατηγορία: Ε&ΣΤ Δημοτικού 4η κατηγορία: μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

15:00 – 17:00: Κινηματογραφική προβολή παιδικής ταινίας!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

17:30 – 19:00: Χριστουγεννιάτικη Σχολική γιορτή! (το μπαζάρ θα λειτουργεί από τις 16:00)

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών που θα διατεθούν στο μπαζάρ θα διατεθούν για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και γενικότερης λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας!

Σας περιμένουμε όλους!

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου!

Ακολουθούν μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες των σούπερ μαμάδων μας!!

 

helen

Haroon