Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 15:41

Ανακοινώνεται και νέα παράταξη στο Δήμο Φυλής

Με δεδομένο το νέο εκλογικό σύστημα και τις προοπτικές που δίνει σε ότι αφορά τη δημιουργία νέων αυτοδιοικητικών σχηματισμών και τη διαμόρφωση διευρυμένων συνεργασιών, η κινητικότητα στον Δήμο Φυλής καλά κρατεί λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εντός του προσεχούς διαστήματος (πιθανότατα πριν τα Χριστούγεννα) θα υπάρξει ανακοίνωση για τη δημιουργία μιας ακόμη νέας δημοτικής παράταξης, η οποία θα αποτελείται από ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, που προέρχονται από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της υπό δημιουργία παράταξης θα στελεχώσουν άνθρωποι με εμπειρία από τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή, που βρίσκονται στο δημοτικό υπαλληλικό προσωπικό, αλλά ακόμα και πρόσωπα που θα έρθουν ως «μεταγραφές» από άλλα τοπικά κόμματα.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν διαρρεύσει -έστω χωρίς επιβεβαίωση- όχι μόνο για την ομάδα που «τρέχει» τις διαδικασίες, αλλά και για τον επικεφαλής, που μάλιστα συγκεντρώνει αρκετά θετικά σχόλια για τη χρόνια διακριτική και αξιοπρόσεκτη παρουσία του στα τοπικά δρώμενα.

Θυμίζουμε, ήδη για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η ίδρυση ακόμα μιας νέας παράταξης (διαβάστε ΕΔΩ) στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα