Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 14:28

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Κουλοχέρης

Την απόφασή του να ηγηθεί νέας δημοτικής παράταξης ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης.

Η σχετική επιστολή που εστάλη στον τοπικό Τύπο αναφέρει:

Φυλή, 6-9-2018

Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζω την συγκεκριμένη πρόσκληση-πρόκληση, της συλλογικής πρωτοβουλίας να εργαστούμε με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα για το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται η Φυλή.

Η σημερινή πραγματικότητα που βιώνει η περιοχή μας, αποτέλεσμα της διαχρονικής «κακοποίησης» που έχει υποστεί, μας δείχνει τον δρόμο της συντεταγμένης αντιμετώπισης των προβλημάτων στη βάση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού σχεδίου, τέτοιο που θα δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη της Φυλής.

Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά και απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις για την αντιμετώπιση τους. Κυρίως χρειάζεται μια άλλη Δημοτική Αρχή, αποφασισμένη να εργαστεί με τόλμη αλλά και με σύνεση για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, που θα έχει στο κέντρο της δημοτικής της πολιτικής την υγεία και την ασφάλεια των Πολιτών και την προστασία του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Η εγκληματικότητα και το αίσθημα ανασφάλειας, η χωματερή, η συνολική περιβαλλοντική υποβάθμιση, το θέμα της ανεργίας και η καθημερινότητα των Πολιτών, είναι κορυφαία ζητήματα που επιβάλλεται να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης, για το οποίο ήδη εργαζόμαστε.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε τη σημερινή κατάσταση και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Κουλοχέρης

helen

Haroon