Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 14:03

Δελτίο Τύπου "Δύναμη Συμμετοχής" - «Κόψε τις προεκλογικές μπούρδες, δήμαρχε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αναξιόπιστος ο ίδιος και η παρέα του, και επηρεασμένος μόνο από το στενό, ατομικό και οικογενειακό του συμφέρον, ο Χρήστος Παππούς κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να πιαστεί από τα ψέματα που έχει αραδιάσει εδώ και 5 χρόνια στους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά, θριαμβολογώντας για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της πεζογέφυρας στην περιφερειακή Αιγάλεω.

Και αυτό, όχι μόνο γιατί αποκρύπτει πως η κατασκευή της πεζογέφυρας είναι αποτέλεσμα της έντονης πίεσης που έχουν ασκήσει οι κάτοικοι του οικισμού προς το δήμο και την Περιφέρεια Αττικής και αποτελεί δική τους νίκη και μόνο, αλλά και γιατί αποκρύπτει ότι έχουν περάσει:

  • 4 χρόνια, από τότε που υποσχόταν στους κατοίκους του οικισμού ότι η πεζογέφυρα θα κατασκευαζόταν άμεσα.
  • 3 χρόνια, από τότε που ανέθετε τη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή της σε εργολάβο
  • 2 χρόνια, από τότε που υποσχόταν ενώπιον όλου του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν πρόκειται να δοθεί η περιφερειακή Αιγάλεω στην κυκλοφορία πριν την κατασκευή της πεζογέφυρας.
  • 1 χρόνος, από τότε που παρέλαβε θριαμβευτικά ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από την Περιφέρεια, χωρίς να πληροί καμία προϋπόθεση και χωρίς να έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία για την πεζογέφυρα

«Καλώς τονε και ας άργησε» λοιπόν. Σε ένα έργο που κόστισε 15 εκατομμύρια ευρώ και για το οποίο δεν κατάφερε να κάνει εξαρχής την πεζογέφυρα που θα κοστίσει 350 χιλιάδες ευρώ!

Ας φροντίσει παράλληλα, να φτιάξει τα πεζοδρόμια για να μπορούν να βαδίζουν οι πεζοί με ασφάλεια, να υπάρξει διαπλάτυνση του δρόμου στον κόμβο εισόδου στον οικισμό, να δημιουργήσει δεύτερη είσοδο και παράπλευρο δρόμο για να υπάρχει πρόσβαση σε αρκετά σπίτια που αποκλείονται, να τοποθετήσει σήμανση και πινακίδες.

Και ας σταματήσει τις προεκλογικές αερολογίες εδώ. Τα ψέματα τελείωσαν.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα