Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 14:33

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Δ. Μπουραΐμης κατά της απόφασης της Ε.Ε ΕΔΣΝΑ για «σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφυγή κατά της απόφασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για απόθεση απορριμμάτων σε κύτταρο της Α΄ φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής, το οποίο είχε σφραγιστεί με προσωρινή κάλυψη και επρόκειτο να δεντροφυτευτεί, κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το μέλος της Ε.Ε του Ενιαίου Συνδέσμου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης.

Η προσφυγή του κ. Μπουραΐμη έρχεται ως συνέχεια της δέσμευσης που είχε δώσει σε συλλόγους, φορείς και κατοίκους του δήμου – κατά τη διάρκεια της κοινής συνάντησης τους  με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής – ότι θα προσπαθήσει να ακυρώσει την εγκληματική αυτή απόφαση.

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία μπορούμε να αλλάξουμε την περιοχή, υλοποιώντας το τρίπτυχο αποκατάσταση – απορρύπανση – ανάπλαση, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή, προωθώντας την ανάπτυξη και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να επικρατήσουν ο νόμος και η τάξη»είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Στο πλαίσιο αυτό, κάνουμε πράξη τον κεντρικό βραχίονα της πολιτικής μας: Ακούμε – Σχεδιάζουμε – Αλλάζουμε»

 

Δείτε ολόκληρη την προσφυγή του Δημήτρη Μπουραΐμη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής:

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ-2

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ-3

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ-4

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ-5

helen

Haroon

Τελευταία Νέα