Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 17:23

Τοπική Ν.Δ. Δήμου Φυλής – «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει την αποδυνάμωση της τοπικής οργάνωσης»

Σχετική εικόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στις 13/5/2018, διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη προέδρου και μελών της τοπικής κοινότητας.

Οι υπογράφοντες, συμμετείχαν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία με μοναδικό σκοπό την ενεργοποίηση της τοπικής, η οποία παρουσίαζε μια υποτονική έως «αόρατη» εικόνα.

Στηρίξαμε την υποψηφιότητα του κ.Σκρέκα και προσπαθήσαμε για τη νίκη με κάθε νόμιμο μέσο. Πιστέψαμε στην εκλογή ενός ανθρώπου, που θα ενδιαφέρεται για την οργάνωση και όχι κάποιον που θα χρησιμοποιήσει την τοπική, ως εφαλτήριο πολιτικής ή δημοτικής καριέρας.

Το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Αυτό είναι γεγονός, που θα αναλυθεί προσπαθώντας να διαφυλάξουμε την ενότητα μας, στο εσωτερικό της οργάνωσης.

Έχοντας περάσει περισσότερο από ένας μήνας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ακόμα δεν έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος συνέλευση των εκλεγμένων μελών. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει την αποδυνάμωση της τοπικής οργάνωσης. Απαιτούμε την ενεργοποίηση της και το άνοιγμα της στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, που τόσο καιρό έχει μείνει αμέτοχος, λόγω της προηγούμενης αδιαφορίας του Προέδρου.                                

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αντίδραση του Προέδρου θα είναι άμεση.

Εμείς θα είμαστε δίπλα του σε κάθε κίνηση, που θα έχει ως στόχο το καλό της παράταξης.

Αλλά, θα είμαστε και απέναντι του σε πιθανές ενέργειες συνέχισης της υποβάθμισης της.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Πρόεδρο για το γάμο του και την βάπτιση της κόρης του. Θεωρούμε ότι μετά το ευτυχές γεγονός, θα έχει το χρόνο να ρυθμίσει την συνέλευση των νέων μελών και να συμβάλλει στην σωστή λειτουργία της οργάνωσης.

25/06/2018 – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΣΚΡΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

(εκλεγμένα μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο)

ΑΤΖΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΘΗ ΕΛΕΝΗ

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα