Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 18:45

"Άριστη η διοργάνωση του «Αιγέα»", λέει ο Κουλοχέρης

Με αρκετό κόσμο να δίνει το «παρών» στον προαύλιο χώρο του 7ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, διεξήχθη ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του συλλόγου «Αιγέας», που φέτος συνέπεσε και με τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του.

Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του Δήμου Φυλής βρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίος και ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης, ο οποίος φέρεται (όπως πρώτο έχει αποκαλύψει το cityface.gr) έτοιμος να ηγηθεί της, υπό δημιουργία, νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, σενάριο που μοιάζει όλο και πιο πιθανό από τη στιγμή που αυξάνεται ο αριθμός των άνθρωπων με ενεργό ρόλο στα τοπικά δρώμενα -όπως εν ενεργεία ή πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.- που δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του.

Μάλιστα, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο φερόμενος ως επικεφαλής της νέας παράταξης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους διοργανωτές της σαββατιάτικης εκδήλωσης:

Διαβάστε:

«Το Σάββατο 23 Ιουνίου παραβρεθήκαμε στη νησιώτικη βραδιά για τα 20 χρόνια του συλλόγου «ΑΙΓΕΑΣ».

Στον προαύλιο χώρο του 7ου δημοτικού σχολείου τα χορευτικά συγκροτήματα, οι υπέροχες φωνές των Λέτα Κορρέ και Πολυχρόνη Κορρέ μας έκαναν να ταξιδέψουμε στο Αιγαίο. Η αλήθεια είναι ότι «…είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο».

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους χοροδιδασκάλους τους Μάκης Πιρπινιά- Χρύσα Μάνη.

Επίσης, στην πρόεδρο του συλλόγου κα Ιωάννα Καμπόλη για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία».

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα