Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 19:24

ΚΚΕ Μενιδίου-Φυλής: “Σε αυτό το έδαφος αναπτύσσεται το οργανωμένο έγκλημα”

Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια προσπάθησε να κρύψει αλλά δεν μπόρεσε να εξαφανίσει την πραγματικότητα που βιώνει ο λαός και η νεολαία της περιοχής.

Δεν μπορεί να εξαφανίσει το γεγονός, ότι η πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει καταδικάσει συνολικά το λαό και ιδιαίτερα της περιοχής στη φτώχεια, την ανεργία, την κακοπληρωμένη δουλειά, ενώ καθηλώνει ολόκληρες εργατικές λαϊκές περιοχές, τη ζωή μας στην υποβάθμιση. Σε αυτό το έδαφος αναπτύσσεται το οργανωμένο έγκλημα που είναι συνέπεια του σάπιου συστήματος που λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος, κι είναι συνδεδεμένο με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αν αυτά δεν φύγουν από τη μέση, το πρόβλημα θα έρχεται και θα επανέρχεται όσες αστυνομικές επιχειρήσεις και αν διεξαχθούν.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της περιοχής θα υπερασπίσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους για μια αξιοπρεπή ζωή στις μεγάλες κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα, ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που πραγματική ασφάλεια και προστασία προσφέρει στο μεγάλο κεφάλαιο.

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα