Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 14:54

Τέλος από την "Ενότητα Πολιτών" ο Νίκος Πολ. Λιόσης

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη "Ενότητα Πολιτών", της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ανακοίνωσε ο Νίκος Λιόσης. Το σχετικό κείμενο αναφέρει:

 

"Με αίσθημα ευθύνης και τιμής απέναντι στους 4.000 ψηφοφόρους που στήριξαν την Δημοτική μας Παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δηλώνω ότι αποχωρώ από ενεργό μέλος.

 

Ένα χρόνο μετά τις Δημοτικές εκλογές και ενώ δεν έχει γίνει ακόμα απολογισμός, αλλά και δεν έχουν λειτουργήσει κανένα από τα όργανά της ως όφειλαν, δείχνει την εικόνα μιας διαλυμένης παράταξης χωρίς ΜΕΛΛΟΝ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης ενεργούν - ψηφίζουν και αποφασίζουν κουρελιάζοντας τις θέσεις και τις αρχές της χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν.

 

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ποτέ στο παρελθόν δε ψήφιζε Προϋπολογισμό και Τεχνικό πρόγραμμα χωρίς να καταθέτει τις προτάσεις της.

Ποτέ δεν ψήφιζε αναθέσεις και κατατμήσεις έργων.

Ποτέ δεν ψήφιζε προσλήψεις διμήνων γιατί θεωρούσαμε ότι ήταν ένα σύγχρονο δουλεμπόριο, πολιτική ομηρία και ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 

Ποτέ δεν ψήφιζε βόλεμα ημετέρων.

Ποτέ δεν ψήφιζε ρυθμίσεις συναλλαγής και συγκάλυψης.

Είναι φανερό ότι οι θέσεις και οι αρχές της παράταξης δεν υπάρχουν , άρα δεν έχει και λόγο ύπαρξης μια παράταξη χωρίς ΜΕΛΛΟΝ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με συμβούλους να κινούνται κάθε άλλο από πολιτικά, αλλά ως παράγοντες ποδοσφαιρικής ομάδας!

 

Ως βασικό ιδρυτικό μέλος της παράταξης , ζητώ προσωπικά συγνώμη από τους 4.000 ψηφοφόρους μας και αποχωρώ αηδιασμένος, προδομένος και εξαπατημένος...

Θα συνεχίσω να πιστεύω και να μάχομαι για τις αρχές μου, για τις θέσεις μου και για τις αξίες μου ακόμα και εξωθεσμικά…".

 

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα