ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επειδή οι πραγματικοί μηχανικοί μιλούν πραγματικά με νούμερα, θα συνιστούσαμε στο Χρήστο Μουζακίτη να αγαπά περισσότερο την αλήθεια ως νέος «κυβερνητικός» εκπρόσωπος της «οικογένειας» του Χρήστου Παππού. Γιατί:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY - Βιώνουμε την απόλυτη έκφραση μιας ιδιότυπης «οικογενειοκρατίας» στο δήμο μας, η οποία εκφράζεται συστηματικά από το 2007-2011 και συνεχίζεται και σήμερα από τη διοίκηση Παππού-Καμπόλη- Λιάκου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την κατηγορηματική του καταδίκη απέναντι στα ανώνυμα δημοσιεύματα του διαδικτύου και όχι μόνο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιουλίου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έκπληξη, οργή αλλά και θλίψη προκαλεί η αποκάλυψη ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Φυλής σε καίριες θέσεις λυμαίνονται – για προσωπικό τους όφελος – δημόσιο χρήμα, την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες του δήμου μαστίζονται από την ανεργία ή…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφυγή κατά της απόφασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για απόθεση απορριμμάτων σε κύτταρο της Α΄ φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής, το οποίο είχε σφραγιστεί με προσωρινή κάλυψη και επρόκειτο να δεντροφυτευτεί, κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το μέλος της…
Με αίτημα να κλείσει οριστικά η χωματερή της Φυλής νέα κινητοποίηση διοργάνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιούλη, Σωματεία και Φορείς της Δυτικής Αθήνας και Αττικής στο κέντρο της Αθήνας, με συγκέντρωση στην Ομόνοια και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και μέλος της Ε.Ε ΕΔΣΝΑ Δημήτρης Μπουραΐμης παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔΑ με θέμα:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Για μια ακόμα φορά η περιοχή μας γίνεται το θύμα των άστοχων χειρισμών της Περιφέρειας Αττικής, που με αποφασή του αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο Ενιαίος Σύνδεσμος, επιτρέποντας την ρίψη απορριμμάτων στο αποκατεστημένο τμήμα της χωματερής.
Μετά το ρήγμα που δημιουργήθηκε στο ΧΥΤΑ Φυλής και την συσσώρευση σκουπιδιών στην Αθήνα, συνεδρίασε η Ε.Ε του ΕΣΔΝΑ και αποφάσισε να πέσουν σκουπίδια σε αποκατεστημένο κομμάτι της α΄φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής. Μιλάνε για 1,5 εκ. τόνους σκουπίδια που θα…

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα