Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 16:48

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που άφησε τη μισή Αθήνα χωρίς ρεύμα

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκλήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Καλλιθέα και είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και τα Άνω Λιόσια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ζημιά προκλήθηκε όταν υπόγειο καλώδιο υψηλής τάσης έσκασε σε υποσταθμό του κέντρου διανομής στην Καλλιθέα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΔΕΗ και ξεκίνησαν οι εργασίες εντοπισμού και αποκατάστασης της βλάβης.

Όπως είναι λογικό, η ξαφνική διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Η Πυροσβεστική δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς σε ασανσέρ, ενώ σε πολλούς δρόμους επικράτησε κυκλοφοριακό χάος, αφού τα περισσότερα φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Κάποιες από τις περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα ήταν: Ταύρος, Καλλιθέα, Νίκαια, Κορυδαλλός, Παλαιό Φάληρο, Σαλαμίνα, Μοσχάτο, Αμφιάλη, Πέραμα, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμικός, Νεάπολη Νίκαιας, Άνω Λιόσια, Ταμπούρια, Τερψιθέα, Άγιος Νικόλαος, Δραπετσώνα, Καλλίπολη , Πλατεία Καρπάθου, Πλατεία Σερφιώτου, Χαϊδάρι, Μανιάτικα, Καστέλα, Άλιμος, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Νέο Φάληρο.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα