Κυριακή, 29 Μαϊος 2016 13:12

Διανομή φρούτων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στον Δήμο Φυλής από 31/5 ως 3/6

Η Σύμπραξη Δυτικής Αττικής, όπου επικεφαλής είναι ο Δήμος Φυλής θα προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα (31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου) σε διανομή φρούτων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις περίπου 2.100 οικογένειες από τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και τη Φυλή.

Η διανομή θα περιλαμβάνει τη διανομή μήλων, πορτοκαλιών και λάχανου, με τις ποσότητες που προβλέπονται στο Επισιτιστικό Πρόγραμμα. Επιπλέον των παραπάνω ο Δήμος Φυλής θα μοιράσει στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μανταρίνια στα πλαίσια της απόσυρσης αγροτικών προϊόντων.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ώρα και το σημείο της διανομής.

Σημειώνεται πως ταυτόχρονα με τον Δήμο Φυλής, στα πλαίσια της Σύμπραξης της Δυτικής Αττικής, διανομή θα πραγματοποιηθεί και στους ωφελούμενους του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, καθώς και στους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Ως προς τους Δήμους Ελευσίνας, Μεγαρέων και Ασπροπύργου θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διανομής.

Η δράση διανομής μανταρινιών θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας,

Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

helen

Haroon

Haroon