Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 17:26

Πεζοδρομείται για το καλοκαίρι η κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων

Έστω και με καθυστέρηση ενός έτους -αφού πέρσι προέκυψε η αρχική απόφαση του τοπικού συμβουλίου Άνω Λιοσίων που ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στο Δ.Σ. (διαβάστε ΕΔΩ)- η διοίκηση του Δήμου Φυλής αποφάσισε να πεζοδρομήσει για τις βραδινές ώρες τους δρόμους γύρω από την πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) ξεκινώντας από σήμερα Παρασκευή 20/5.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Κλειστή για τα αυτοκίνητα θα είναι, το βράδυ, η Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) Άνω Λιοσίων, τους καλοκαιρινούς μήνες, αρχής γενομένης από το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων για το πανηγύρι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (20-21-22 Μαΐου 2016).

Με βάση την σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύεται, τις καθημερινές, η κυκλοφορία των οχημάτων στους παράπλευρους με την Πλατεία δρόμους (Σωτήρη Πέτρουλα-Δημαρχείου) από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο κι από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επομένης.

Τα Σαββατοκύριακα η Πλατεία θα είναι κλειστή από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι και τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Ήδη με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής τοποθετήθηκε η σχετική σήμανση και τα εμπόδια προσπέλασης των οχημάτων, ενώ τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου τους δημότες θα ενημερώνει και θα κατευθύνει η Δημοτική Αστυνομία.

Επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα με τα σημεία απαγόρευσης  της εισόδου των οχημάτων στους παράπλευρους με την Πλατεία δρόμους.

helen

Haroon

Haroon