Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 13:07

Κι άλλο τρακάρισμα στην Αιγαίου Πελάγους!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τη στιγμή που γράψαμε για τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν στην οδό Αιγαίου Πελάγους στα Άνω Λιόσια, σε ένα δρόμο που οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών χαρακτηρίζουν «καρμανιόλα» (διαβάστε ΕΔΩ).

Χθες Παρασκευή, ένα νέο σοβαρό περιστατικό συνέβη στον ίδιο δρόμο, όταν Ι.Χ. «τουμπάρισε», ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Ορίστε πως περιγράφει το γεγονός ο πρόεδρος του συλλόγου Λίμνης Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος:

"Πριν από λίγα λεπτά βρέθηκα στο ίδιο έργο θεατής Για μία ακόμα φορά στην μεγαλύτερη καρμανιόλα του Δήμου μας την Αιγαίου Πελάγους και αφού το εν λόγω Ι.Χ. μάρκας Citroen saxo διέγραψε τρελή πορεία ολισθαίνοντας στο κάκιστο οδόστρωμα ντελαπάρισε με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό δύο νεαρών παιδιών… Το ερώτημα είναι πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση,μιας και τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς η πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς μένουν απαθείς μπροστά σε ένα τόσο επικίνδυνο δρόμο πού ευθύνεται αποκλειστικά για αυτό το μπαράζ ατυχημάτων. Δείξτε επιτέλους την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα πού χρειάζεται πριν θρηνήσουμε θύματα...".

tra3

tra4

helen

Haroon

Τελευταία Νέα