Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 09:24

Αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στη Λεωφόρο Φυλής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Φυλής.

Τι δυο πρώτες μέρες έγινε η απόξεση  του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα ενώ από το βράδυ της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου,  θα πέσει η καινούργια πίσσα. 

Οι εργασίες  πραγματοποιούνται από το ύψος της συμβολής της Φυλής με την οδό Κασσιανής  πλησίον του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου και θα φτάσουν ως και τον κόμβο “Γαβαλά” στο Ζεφύρι.

Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, που βρέθηκε στο σημείο των εργασιών τόσο κατά την πρώτη βραδιά όσο και την επομένη,  “Παράλληλα με το νέο ασφαλτοτάπητα θα γίνουν και οι ενδεδειγμένες  ρήσεις στο δρόμο, ώστε να είναι σε πλήρη λειτουργικότητα τα νέα φρεάτια συλλογής βρόχινων νερών που έχουν τοποθετηθεί και να εκλείψουν τα πλημμυρικά φαινόμενα που εμφανίζονται σε έντονες βροχοπτώσεις”.

Οι εργασίες που θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, πραγματοποιούνται μετά τις 9 το βράδυ σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, προκειμένου η διακοπή της κυκλοφορίας να είναι ασφαλής και να ταλαιπωρήσει όσο το δυνατό λιγότερο τους διερχόμενους οδηγούς

Κι όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής που βρέθηκε στον τόπο των εργασιών το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, “Η όχληση είναι προσωρινή ενώ τα έργα μόνιμα!”

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, οδός και δρόμος

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα