Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 14:49

Συνδέθηκε με το δίκτυο φυσικού αερίου το σχολικό συγκρότημα στο Ζεφύρι

Ακόμα τέσσερις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής συνδέθηκαν με το δίκτυο φυσικού αερίου, αυτή τη φορά στη δημοτική ενότητα Ζεφυρίου, δίνοντας έτσι συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια που εδώ και αρκετό καιρό συντελείται, αναφορικά με τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό και τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, δόθηκε και επίσημα η σχετική έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία (Ε.Δ.Α. Αττικής) μετά από την κατασκευή της αναδόχου εταιρείας και τη σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, προκειμένου το Ειδικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο (400 kW δυναμικότητα), το 2ο Νηπιαγωγείο (65 kW), το 2ο δημοτικό (350 kW) και το 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου (350 kW) να είναι σε θέση να λειτουργούν με φυσικό αέριο, ακολουθώντας το συγκρότημα του Αγίου Νικολάου στα Άνω Λιόσια.

Τα πολλαπλά οφέλη που συνοδεύουν τη σύνδεση με το φυσικό αέριο, αφορούν όχι μόνο τη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος και τη μείωση των λειτουργικού κόστους, αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης των παρακείμενων νοικοκυριών.

Τονίζοντας τη σημασία της επέκτασης της σύνδεσης του φυσικού αερίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας υπογράμμισε πως στόχος του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι η περαιτέρω προσπάθεια ενεργειακής αναβάθμισης και επέκτασης του δικτύου μέσω της δυνατότητας ένταξης ακόμα περισσότερων συνοικιών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα