Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 12:43

Πινακίδες ονοματοθεσίας στους δρόμους του Δήμου Φυλής

Συνεχίζει την προσπάθεια στον ευαίσθητο τομέα της οδικής ασφάλειας, ώστε να περιορίσει, στο ελάχιστο, τα τροχαία δυστυχήματα, ο Δήμος Φυλής.

Για το λόγο αυτό τοποθέτησε πάνω από 440 πινακίδες οδικής σήμανσης πάνω και γύρω από τη Λεωφόρο Φυλής.

Παράλληλα με τη συντήρηση του οδικού δικτύου και την οριζόντια και την κάθετη οδοσήμανση, προχώρησε στην ονοματοθεσία των δρόμων τοποθετώντας τις ειδικές πράσινες πινακίδες με τις ονομασίες των δρόμων. Πρόκειται για μια δουλειά απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της πόλης, την οποία έφερε σε πέρας, με επιτυχία, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπό την επίβλεψη του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Ραφτέλη. Ο Αναπλ. Δήμαρχος με την εμπειρία που διαθέτει γνωρίζει ότι η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες και για το λόγο αυτό εργάζεται σκληρά στον τομέα των υποδομών που είναι ο δικός του τομέας ευθύνης.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια στην οδοσήμανση και στην ονοματοθεσία, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας, αλλά και τη διευκόλυνση των συνδημοτών μας και των επισκεπτών του Δήμου. Ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας κάνουν καλή δουλειά. Παράλληλα όλοι μας πρέπει να προστατεύουμε τους σηματοδότες και τις πινακίδες οδικής σήμανσης και ονοματοθεσίας, που αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για τη σωστή λειτουργία της πόλης μας”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Μπορεί να είναι εικόνα οδός, δρόμος και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα οδός, δρόμος, ουρανός και κείμενο που λέει "ΟΔΟΣ ΤΣΑΜΑΔΟ"

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος, δέντρο και κείμενο που λέει "ΟΔΟΣ ΣΙΣΙΝΗ SISINI EEIMES"

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα οδός, δρόμος και κείμενο που λέει "OAOE UTAPA ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ K ΩΟΤΡΟΦΕΣ"

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα