Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 23:59

Στρατολογικό «θέμα» στα Άνω Λιόσια

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στους στρατεύσιμους της σειράς που καλείται να παρουσιασθεί την Τρίτη 2 Μαΐου 2016 στα Κέντρα Εκπαίδευσης από την περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες φύλλα κατάταξης έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων και αυτό γιατί από τη Στρατολογική Διεύθυνση Αττικής και Νήσων για άγνωστο λόγο έβαλαν τους γεννημένους το 1997 στην ίδια σειρά.

Σύμφωνα  με το νόμο η αστυνομία έχει δικαίωμα να επιδώσει τα φύλλα κατάταξης μέχρι και 7 συνεχόμενες  μέρες πριν την κατάταξη. Αυτό όμως δημιουργεί προβλήματα γιατί της κατάταξης προηγείται το πενθήμερο αργιών του Πάσχα και εγκυμονεί κίνδυνος οι νεοσύλλεκτοι να μην προλάβουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα είδη και να μην βρουν εγκαίρως τα απαραίτητα εισιτήρια προς τα στρατόπεδα κατάταξης.

Σε κάθε περίπτωση συνιστάται επικοινωνία με τη στρατολογία.

Υπόψιν ότι αν δεν σας βρουν στο σπίτι και θυροκολληθεί  η πρόκληση κατάταξης, αυτή ισχύει σαν να έχει επιδοθεί στα χέρια σας και μη κατάταξη -πέραν των ποινικών κυρώσεων- μπορεί να επιφέρει ακόμα και διοικητικό πρόστιμο 6.000,00€. 

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα