Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:57

Άνω Λιόσια - Καλή η εικόνα των αποτελεσμάτων στη δωρεάν εξέταση Rapid Test στην πλατεία Ηρώων

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου δωρεάν εξέταση για διάγνωση του  κορωνοϊού με Rapid Test για όλους τους δημότες στην πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων (Δημαρχείου) από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή  είναι η 7η πρωτοβουλία για δωρεάν τεστ που γίνεται στο Δήμο Φυλής, καθώς έχουν προηγηθεί δύο στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων , δύο στο Ζεφύρι,  μία ακόμη παραμονές Χριστουγέννων στο “συντριβάνι” της λεωφόρου Φυλής με τη μέθοδο drive through και την προηγούμενη Πέμπτη στους εργαζόμενους του Προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” και των Κοινωνικών Δομών”.

Όπως σημειώνει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού,  ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει τη διενέργεια δωρεάν test σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το επόμενο διάστημα προσθέτοντας πως: Η εικόνα από τις σημερινές εξετάσεις είναι καλή.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, η πιστή  τήρηση των μέτρων προστασίας σε συνδυασμό και με την εξέλιξη του εμβολιασμού είναι η μόνη διέξοδος για τη μείωση των κρουσμάτων και τη σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα