Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 01:29

Δήμος Φυλής: "Yπό έλεγχο κρούσμα κορονοϊού σε ΡΟΜΑ στο Ζεφύρι"

Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι και κείμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σε αυστηρή καραντίνα έχουν τεθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) οι ένοικοι διαμερίσματος στο Ζεφύρι, όπου φιλοξενείται γυναίκα ΡΟΜΑ από τη Λαμία.

Τη γυναίκα αναζήτησε, το βράδυ της Πέμπτης 23 Απριλίου 2020, το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, για να της γνωστοποιήσει το θετικό αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού της, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο ΕΟΔΥ και το ΑΤ Ζεφυρίου έχουν αναλάβει τον έλεγχο της καραντίνας στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, την ιχνηλάτηση του κρούσματος καθώς και τη λήψη επιπλέον μέτρων αν τυχόν απαιτηθούν.

Από την πλευρά του ο Δήμος Φυλής, μετά από συνεργασία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου με τους συναδέλφους του της Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργο Αντωνόπουλο, προχώρησε στην ενημέρωση και στη διανομή υγειονομικού υλικού στους ενοίκους των γειτονικών διαμερισμάτων και στην απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους και στο parking της πολυκατοικίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα