Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 12:39

Από το Καματερό ο 9ος νεκρός στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Aναστάτωση έχει προκληθεί στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά τον θάνατο ενός 76χρονου (γεννηθείς στις 23.8.1944) από το Καματερό από κορονοϊό, που αποτελεί τον ένατο νεκρό στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις 11.40 το πρωΐ στο νοσοκομείο Σωτηρία και ως επίσημη αιτία αναφέρεται: Πνευμόνια COVID-19.

«Πράγματι υπάρχει αναστάτωση στην περιοχή για φήμες από έναν θάνατο από κορονοϊό ενός 76χρονου στο Καματερό. Σε επικοινωνία στελεχών του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού με την οικογένεια του επιβεβαίωσαν ότι, όντως, ο θάνατος έχει προέλθει από κορονοϊό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι επιχείρησα να επικοινωνήσω με εκπροσώπους της πολιτείας, δεν μου το επιβεβαιώνουν επίσημα (σ.σ. αργότερα επιβεβαιώθηκε). Σήμερα, μάλιστα,  στις  4.30 το απόγευμα έγινε και η κηδεία του συγκεκριμένου ανθρώπου», δήλωσε στην aftodioikisi.gr. o δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερου κ. Σταύρος Τσίρμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η ηλικιωμένη σύζυγος του θανόντος, ενώ σε καραντίνα βρίσκεται η κόρη του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων του Καματερού προς την afttodioikisi.gr, τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά:

-Για ποιο λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ο συγκεκριμένος θάνατος;

-Έχει γίνει ιχνηλάτηση των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή;

 

Πηγή: afttodioikisi.gr

helen

Haroon

Τελευταία Νέα