Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 14:11

Έκκληση να μην απορρίπτονται προστατευτικές μάσκες και γάντια σε δρόμους και Super Market

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  - Το φαινόμενο των ημερών, να απορρίπτονται ασυνείδητα χρησιμοποιημένες προστατευτικές μάσκες και γάντια στους δρόμους και κυρίως στις εισόδους ή κι εντός των  Σούπερ Μάρκετ,  καταγγέλθηκε από συνδημότες, στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Φυλής.

Κι επειδή οι μέρες που διανύουμε χρειάζονται κοινό νου και αυστηρά  μέτρα προστασίας από όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά,  ο Δήμος Φυλής απευθύνει έκκληση στους συνδημότες κάθε ηλικίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι προστατευτικές μάσκες και τα γάντια για την ασφάλεια όλων μας και κυρίως των ευπαθών Ομάδων που κινδυνεύουν από την πανδημία του κορωνοϊού,  θα πρέπει να απορρίπτονται με ιδιαίτερη προσοχή! Είτε σε κάδους δημόσιων χώρων που διαθέτουν  σακούλες είτε ακόμη καλύτερα, στα οικιακά απορρίμματα που επίσης οφείλουμε να πετάμε στους μεγάλους κάδους μέσα σε καλά κλεισμένες σακούλες.

“Μένουμε Σπίτι” αλλά κι όταν βγαίνουμε για λόγους ανάγκης,  προσέχουμε και κινούμαστε με συνείδηση για το περιβάλλον και  την Υγεία τη δική μας και των συνανθρώπων μας.

Ας μην ξεχνάμε τέλος τους ανθρώπους που εργάζονται στο τομέα της καθαριότητας. Σεβόμενοι τη καθημερινή τους μάχη με τα δικά μας απορρίμματα, θα πρέπει να τους την κάνουμε όσο το δυνατό πιο ανώδυνη κι ακίνδυνη. 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα