Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 16:19

Άνω Λιόσια - Εικόνες που θυμίζουν Μιλάνο σε μίνι μάρκετ (video)

Πρακτικές λύσεις στην εποχή του κορωνοϊού αναζητούν οι καταστηματάρχες που από την μία πρέπει να δουλέψουν και από την άλλη έχουν καθήκον να περιορίζουν τον συνωστισμό στα καταστήματά τους.

Ένας ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στα Άνω Λιόσια αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα ανοίγοντας στα ρολά ασφαλείας του καταστήματος του μία θυρίδα σαν και αυτές που είναι στις τράπεζες ή που είδαμε πρόσφατα στην γειτονική μας Ιταλία.

Η κάμερα του LIVE NEWS κατέγραψε την εικόνα αλλά και τις αντιδράσεις των πελατών του.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ βλέποντας τις πρακτικές δυσκολίες που έχει το να κάνει τον «τροχονόμο» στους πελάτες  προτίμησε να πάρει άλλα πιο δραστικά μέτρα.

Ο ίδιος έχει πάντα κοντά του αντισηπτικά που χρησιμοποιεί συνέχεια. Μία πινακίδα ορίζει την απόσταση ασφαλείας μεταξύ των πελατών στα δύο μέτρα.

Ανάμεσα στους πελάτες βέβαια υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως όλα αυτά είναι υπερβολές. Όπως λένε δεν θα αλλάξουν τις συνήθειες τους ούτε με τον κορωνοίο.

Καθώς η διασπορά του ιού αυξάνεται, η ιδέα αναμένεται να βρει μιμητές ειδικά σε μικροκαταστήματα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω έλλειψης προσωπικού να επιτηρούν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Πηγή: megatv.com

helen

Haroon

Τελευταία Νέα