Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 10:11

Κορωνοϊός - Ακύρωση όλων των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια εξαιτίας των κρουσμάτων Κορωναίου που τέθηκε σε ισχύ σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Φυλής αναβάλλει για προληπτικούς λόγους, όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου (Σάββατο 29 Φεβρουαρίου) και Φυλής, (Κυριακή 1η Μαρτίου) στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” και στην Πλατεία Δημαρχείου “Νίκος Λιάκος” αντίστοιχα.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχιακού Μεγάρου Άνω Λιοσίων.

Για τον ίδιο λόγω δεν θα πραγματοποιηθούν, το αποκριάτικο Πάρτι του Συλλόγου της Δροσούπολης που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου την Κυριακή 1η Μαρτίου καθώς και η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου που είχε προγραμματιστεί για την ίδια μέρα στον προαύλιο χώρο της Στέγης του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα