Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 10:04

Στο πλευρό του 39χρονου πρωτοδίκως καταδικασθέντα η κοινωνία των Άνω Λιοσίων

Σύσσωμη στο πλευρό του 39χρονου Νικόλαου Λεοτσινίδη, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε κάθειρξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, βρίσκεται η κοινωνία των Άνω Λιοσίων.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τον 39χρονο αλλά και τα γεγονότα, η όλη υπόθεση είναι μια σκευωρία κατά του και μετά την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα,  αναμένουν να λάμψει η αλήθεια, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι πολύ διαφορετική από τα όσα έχουν φανεί ως τώρα.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση, οι κατηγορίες δεν ευσταθούν και ελπίζουν ότι σύντομα η αλήθεια θα φανεί, μετά και την έφεση που θα ασκηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Άτομα του περιβάλλοντος του 39χρονου κάνουν λόγο για ψεύτικες και ανυπόστατες κατηγορίες, τις οποίες κάποιοι εξαπέλυσαν προκειμένου να μπλέξουν τον 39χρονο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το σύνολο των κατοίκων της περιοχής ως ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ποτέ δεν θα μπορούσε να είχε προβεί στις ενέργειες που του καταλογίζουν.

Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε τα σχετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

helen

Haroon