Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 18:37

Άνω Λιόσια – Σημείο «καρμανιόλα» με πολλά ατυχήματα στο κέντρο της πόλης

Πολλές καταγγελίες για τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε πολύ συχνή βάση σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης έρχονται από κατοίκους των Άνω Λιοσίων.

Πρόκειται για τη συμβολή των οδών Παναγούλη και Αθηνών, λίγα μέτρα δηλαδή μακριά από την πλατεία Μητροπόλεως, στην "καρδιά" των Άνω Λιοσίων.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη, σε συνέχεια ακόμα ενός που έλαβε χώρα στο ίδιο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα, πάλι με πανομοιότυπο τρόπο: ο οδηγός που κατευθυνόταν επί της οδού Παναγούλη, παραβίασε το STOP με συνέπεια το όχημά του να συγκρουστεί με το ΙΧ που κατέβαινε την οδό Αθηνών.

Καθώς τα περιστατικά στο εν λόγω σημείο είναι επαναλαμβανόμενα, δεν αφορούν προφανώς μόνο την απροσεξία των οδηγών, αλλά και κάτι άλλο: η πινακίδα του STOP είναι «αόρατη» από μακριά για τους οδηγούς που διασχίζουν την οδό Παναγούλη λόγω των δέντρων που έχουν πυκνώσει και την καλύπτουν και για να γίνει ορατή θα πρέπει κάποιος να φθάσει περίπου στα 5 μέτρα πριν τη διασταύρωση για να την αντιληφθεί.

Δείτε:

Πριν από κάποια χρόνια στο ίδιο σημείο η πινακίδα ήταν σαφώς πιο διακριτή, καθώς τότε δεν είχαν ακόμα πυκνώσει τα φύλλα των δέντρων:

Όπως μας επισημαίνουν κάτοικοι της γειτονιάς, καλό θα είναι οι αρμόδιοι να λάβουν έγκαιρα τα μέτρα τους…

helen

Haroon

Τελευταία Νέα