Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 20:45

Ζεφύρι - Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την υπολειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Στην έκδοση Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα το Υποκατάστημα Ζεφυρίου, κατέληξε το Τοπικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε, το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019, παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων κοινωνικών φορέων και κατοίκων της πόλης.

Στο Ψήφισμα επισημαίνεται η ανάγκη πλήρους λειτουργίας του Υποκαταστήματος για την εξυπηρέτηση των δημοτών, πολλοί από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι ή ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική. Παράλληλα αποφασίστηκε να σταλεί το Ψήφισμα στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με διαβιβαστική επιστολή.

Εξ’ άλλου, από το πρωί του Σαββάτου που αναρτήθηκε στο Υποκατάστημα η σχετική ανακοίνωση, ο Χρήστος Παππούς και ο Γιάννης Μαυροειδάκος επικοινωνούν με πολιτικούς παράγοντες με σκοπό να ανακληθεί η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χάρη στη σθεναρή αντίδραση του Δήμου έχει αποτραπεί τουλάχιστον τρεις φορές στο παρελθόν το κλείσιμο του Υποκαταστήματος, με πιο πρόσφατη αυτή του Μαρτίου του 2018.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα