Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 14:10

Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους μαθητές του 1ου και 3ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων

Αντιπροσωπείες μαθητών από το 1ο και 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο Φυλής στην Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της πρώτης Αυγούστου περί επέκτασης της χωματερής.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι μαθητές φώναξαν συνθήματα ενάντια στη λειτουργία της χωματερής απαιτώντας την άμεση διακοπή της λειτουργίας της. Όπως βλέπετε και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς άφησε το γραφείο του και πήγε στο χώρο του μνημείου Ηρώων όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι μαθητές και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Μάλιστα, μετά από παρακίνηση μικρής ομάδας μαθητών πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική είσοδος μέσα στο δημαρχείο η οποία είχε συμβολικό χαρακτήρα χωρίς να προκληθούν ζημιές και χωρίς να παρακωλυθεί η λειτουργία των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια οι αντιπροσωπείες των μαθητών που συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία έδωσαν ραντεβού για την άλλη Τετάρτη 9/10 στις 6:00, στη μεγάλη κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της χωματερής.

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα