Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 14:00

Μετεγκαταστάθηκε το ΚΕΠ Άνω Λιοσίων στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 20 Α’

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19:00 ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Γεωργίου Παπανδρέου 20 Α’, σε μικρή απόσταση από την παλιά Εφορία, όπου σήμερα στεγάζονται οι Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής, μετεγκαταστάθηκε και λειτουργεί, από την περασμένη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, το ΚΕΠ Άνω Λιοσίων. 

Η μετεγκατάσταση κατέστη αναγκαία λόγω ιδιόχρησης του ακινήτου που φιλοξενούσε μέχρι την περασμένη εβδομάδα το ΚΕΠ. Το νέο κτίριο, πληροί, τις προϋποθέσεις για καλές συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ είναι προσβάσιμο και στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Εξάλλου το ΚΕΠ, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες  επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας του και θα μένει ανοιχτό, τις καθημερινές, μέχρι τις 19:00.

Κομβικό ρόλο στην ταχεία μετεγκατάσταση του νέου ΚΕΠ και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες έπαιξε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αδάκτυλος. 

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Άνω Λιοσίων:

ΤΗΛ. 213-2060110/123/125/126

FAX:  213-2060124

Ε-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα