Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 15:50

Έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή των δρόμων σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή

Στην τελική τους φάση εισέρχονται όπως όλα δείχνουν τα έργα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής, τα οποία είχαν εξαγγελθεί πριν από λίγες ημέρες από τη δημοτική αρχή.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται ένα θέμα που «πονάει» εδώ και χρόνια τους κατοίκους της περιοχής και κάθε ενέργεια για τη βελτίωσή του γίνεται δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους σε Άνω Λιόσια, Χασιά και Ζεφύρι, καθώς σε πολλά σημεία τους οι δρόμοι στον Δήμο Φυλής χαρακτηρίζονται από ακατάλληλοι μέχρι... επικίνδυνοι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Εντός των προσεχών ημερών ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής του οδοστρώματος στο Δήμο Φυλής (διαβάστε ΕΔΩ), μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τους εκπροσώπους των ανάδοχων εταιρειών, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο του Δήμου Φυλής και στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στα Άνω Λιόσια.

Τα έργα αφορούν σε πρώτη φάση εργασίες οδοποιίας στις Π.Έ. Ζωφριά, ΆγιοςΝικόλαος, Τσουκλίδι και Λεφάντω της Δ.Έ. Άνω Λιοσίων, στη Δ.Έ. Ζεφυρίου καιΦυλής (Χασιά), ενώ μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η ολοκλήρωση των υπολοίπων συμβάσεων που απομένουν για την υλοποίηση του μεγάλου έργου ανακατασκευής της οδοποιίας στο Δήμο Φυλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

helen

Haroon