Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 00:01

Βρέθηκε στα Άνω Λιόσια η 16χρονη που εξαφανίστηκε στο Περιστέρι


Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου έληξε η περιπέτεια της 16χρονης Νίκης Π. η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Περιστερίου, τα ξημερώματα της 18ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε στα Άνω Λιόσια και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί και εκδώσει Amber Alert στις 31 Ιουλίου, παρά την εξαφάνισή της από τις 18 Ιουλίου και όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του θα κοντά στη Νίκη Π. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Αποτέλεσμα εικόνας για 16χρονη νικη περιστερι

 

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα