Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 17:15

Φυσικό Αέριο - "Σάρκα και οστά" παίρνει το μεγαλόπνοο έργο στον δήμο Φυλής

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, η διαδικασία της ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου Φυλής, μέσω των εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Οι εργασίες, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, ξεκίνησαν από την οδό Κρητικού Πελάγους και σταδιακά θα επεκταθούν προς το κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επιβλέπων μηχανικός Χρήστος Μουζακίτης, πρόκειται για ένα έργο που -μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης- δύναται να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια του Δήμου Φυλής: «Η τοποθέτηση των δύο βανοστασίων επαρκεί προκειμένου να τροφοδοτηθεί άμεσα με φυσικό αέριο ολόκληρη η περιοχή των Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια ολόκληρος ο Δήμος Φυλής».

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι κάτοικοι μένουν πέριξ των δρόμων δίπλα από την Κρητικού Πελάγους (Αιγαίου Πελάγους, λεωφόρος Φυλής μέχρι την οδό Κώστα Παρθένη) θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στη σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Μαΐου, οπότε σε πρώτη φάση με το δίκτυο θα συνδεθεί το σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, αλλά και το κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων, το οποίο μάλιστα αποτελεί το πλέον ενεργοβόρο κτίριο στον Δήμο Φυλής.

 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα